Parempi näkyvyys Tilitoimistoja.fi:ssä?

Hanki parempi näkyvyys Tilitoimistoja.fi -sivustolla
tutustumalla mediakorttiin tai ottamalla yhteyttä ylläpitoon.

UKKO Pro - Toiminimen kirjanpito automaattisesti

Selaa haetuimpien kaupunkien tilitoimistoja: Helsinki, Turku, Tampere, Espoo ja Vantaa.

Tilitoimisto yrittäjän tukena – Mikä on tilitoimisto

Ei kommentteja ↓

Tilitoimisto yrittäjän tukena ja turvana Jokaisella yrityksellä on kirjanpitovelvollisuus. Kirjanpidossa tositteet kerätään ja järjestetään ja tehdään laskelmia yrityksen taloudesta. Samalla pidetään erillään yrityksen rahat, tulot ja menot yrittäjän omista rahoista, tuloista ja menoista sekä samalla muiden yritysten rahoista, tuloista ja

Tilitoimisto yrittäjän tukena ja turvana

Jokaisella yrityksellä on kirjanpitovelvollisuus. Kirjanpidossa tositteet kerätään ja järjestetään ja tehdään laskelmia yrityksen taloudesta. Samalla pidetään erillään yrityksen rahat, tulot ja menot yrittäjän omista rahoista, tuloista ja menoista sekä samalla muiden yritysten rahoista, tuloista ja menoista. Jos yrittäjä ei ole perehtynyt kirjanpitoon ja kokee nämä asiat vaikeina itselleen, voi tilitoimisto auttaa yrittäjää pitämään kirjaa yrityksen taloudesta. Perintä ei kuulu tilitoimistolle, vaan sen hoitaa perintäyritys.

Mikä on tilitoimisto?

Tilitoimisto on taloushallinnollinen yritys, joka noudattaa toiminnassaan suomalaista lainsäädäntöä. Tilitoimiston ja asiakkaan välinen yhteistyö on suunnitelmallista, pitkäjänteistä ja huolellista. Sitä kuvaa parhaiten luottamuksen ilmapiiri, jota ilman tämä yhteistyö ei onnistu. Tilitoimiston henkilökunta on koulutettua ja kokenutta. Henkilöstö on myös velvollinen pitämään salassa tietoonsa tulleet asiakkaita koskevat liikesalaisuudet ja muut luottamukselliset tiedot.

Kuinka tilitoimiston asiakkaaksi pääsee?

Tilitoimisto löytyy lähes jokaiselta paikkakunnalta ja Internetistäkin niitä voi helposti löytää muutaman sata kappaletta. Yrittäjä saa itse kilpailuttaa tilitoimistoja ja tehdä sitten valintansa oman tahtonsa mukaan. Yrittäjän toimeksianto tilitoimistolle perustuu yhteiseen sopimukseen, joka tehdään aina kirjallisena, ellei sitten suulliselle sopimukselle ole olemassa jotain erityisiä syitä. Toimeksianto alkaa aina yrittäjän yhteydenotolla.

Onko tilitoimiston käyttäminen kallista?

Tilitoimiston palkkio määräytyy yleensä toimeksiannossa sovittujen palvelujen vaativuuden ja laajuuden perusteella. Siksi esimerkiksi Internetin tilitoimistomainoksissa ei juurikaan ole esillä mitään tiettyä hinnastoa. Hinnoissa voi olla suuriakin eroja, joten yrittäjän kannattaa ennakolta ottaa hieman selvää eri vaihtoehdoista ja reippaasti kilpailuttaa tilitoimistoja.

Internetissä on saatavilla sivustoja, joilla tilitoimistojen vertaileminen on helppoa ja nopeaa. Hyvässä tilitoimistossa yrittäjä saa paitsi haluamansa palvelut kilpailukykyiseen hintaan, niin myös neuvoja ja tukea tulevaisuuden mahdollisuuksien etsimiseen ja uhkien torjumiseen.

Tilitoimistoja.fi auttaa yrittäjää löytämään tilitoimistoja läheltä omaa aluettaan. Katso esim. tilitoimistot Helsinki, Turku ja Tampere, myös muut alueet löydät kätevästi vasemmalta navigoinnista.


Julkaistu kohteessa Hirvlax

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Mikä on Tilitoimistoja.fi?

Sivusto esittelee Suomen kaikki tilitoimistot helppokäyttöisesti kaupungeittain jaoteltuna.

http://www.ukko.fi