Parempi näkyvyys Tilitoimistoja.fi:ssä?

Hanki parempi näkyvyys Tilitoimistoja.fi -sivustolla
tutustumalla mediakorttiin tai ottamalla yhteyttä ylläpitoon.

UKKO Pro - Toiminimen kirjanpito automaattisesti

Selaa haetuimpien kaupunkien tilitoimistoja: Helsinki, Turku, Tampere, Espoo ja Vantaa.

Kullan hinta

Kultapiste.fi:n kulta rahaksi -toiminnassa kullan hinta määrittyy aina vallitsevan maailmanmarkkinatilanteen mukaan ja tästä syystä kullan myymistä harkitsevan on helppo seurata, koska olisi se kaikkein otollisin aika myydä turhat ja käyttämättömänä syystä tai toisesta lojuvat kultaesineensä, kuten esimerkiksi sormuksensa tai riipuksensa.

Mistä kullan hinnan saa selville?

Kultapisteen kotisivuilta pystyy koko ajan tarkkailemaan kullan hintaa ja laskemaan oman kultaesineensä arvon kullan arvolaskurilla. Tämä on todella kätevää, sillä arvailujen varassa ei kultaansa tarvitse lähteä myymään, vaikka tokihan Kultapiste.fi:n asiantuntijat myöhemmässä vaiheessa vielä arvioivatkin kultaesineen hinnan tarkemmin.

Maailmanmarkkinat ovat kullan hinnan lähtökohta

Kultapiste.fi pitää maailmamarkkinoilla vallitsevaa kullan hintatasoa lähtötasonaan ja maksaa kullasta niin hyvin, että sen maksamat hinnat kestävät kyllä vertailuakin muihin vastaaviin kultaa ostaviin yrityksiin verrattuna. Kullasta maksettavan hyvän hinnan taustalla ovat paitsi kullan korkea arvo tämän hetken maailmanmarkkinoilla, myös se, että Kultapiste käsittelee koko kulta rahaksi -prosessin ilman turhia välikäsiä. Samalla tämä tekee prosessista myös nopean.

Kultaesineet päätyvät sulatukseen

Kaikki Kultapiste.fi:lle tulevat kultaesineet sulatetaan ja niistä tehdään myöhemmin uusia kultaesineitä, kuten esimerkiksi koruja. Kenenkään kultaesineensä Kultapiste.fi:lle myyneen ei siis tarvitse pelätä sitä, että myyty kultaesine joutuisi sellaisenaan uudelleen kaupattavaksi ja vaikkapa vanha sukukoru jonkun muun kuin oman suvun edustajan käyttöön.

Kullan muuttaminen rahaksi

Kultapiste.fi lähettää kullan myymistä harkitsevalle Kultakirjeen, jossa kultaesineet lähetetään Kultapisteelle. Heti saavuttuaan kullan arvo arvioidaan ja ilmoitetaan myyjälle. Jos hinta miellyttää, kaupat tehdään ja rahat maksetaan myyjän tilille.

Kultapiste.fi tekee tarkkaa yhteistyötä Postin ja Poliisin kanssa, jotta kaikki kultalähetykset olisivat turvassa. Mahdollisesti sattuvien vahinkojen varalta kuitenkin jokainen kultalähetys on vakuutettu.

Mikä on Tilitoimistoja.fi?

Sivusto esittelee Suomen kaikki tilitoimistot helppokäyttöisesti kaupungeittain jaoteltuna.

http://www.ukko.fi